Gå vidare till innehåll
Gör en offertförfrågan online för ditt takbyte - offert inom 48h. Klicka här >
Gör en offertförfrågan online för ditt takbyte - offert inom 48h

Trygg helhetsleverantör av tak

Svea Montage är takläggaren som bryr sig lika mycket om ditt tak som du gör. Att lägga nytt tak ska vara enkelt.

Vi tar ett helhetsansvar för ditt takbyte och tar inga genvägar. Vi monterar tak i Kalmar, Blekinge, Kronobergs och Hallands län

Vi arbetar med totalentreprenad. Det friskriver dig från allt ansvar så att du ska känna dig tryggt då vi alltid sätter våra takläggares säkerhet främst.

Med oss kan du lita på att du inte ska få några oväntade överraskningar och vi håller alltid vad vi lovar.

Hos oss får du dessutom 10-års garanti på vårt arbete och 30 år tak garanti från Benders. Vi är takfirman som går steget längre och som du alltid kan lita på.

Trygghet på kort och lång sikt

På Svea montage värdesätter vi trygghet. När du köper en totalentreprenad så tar vi hand om all säkerhet på takbytet och säkerställer att alla byggnormer följs. Vi vill inte att du ska hamna i trubbel om ditt takbyte granskas.

Gör offertförfrågan online

Att byta tak ska vara tryggt och enkelt

Taket är husets femte fasad och din takrenovering ska hålla långsiktigt. Att byta tak ska kännas tryggt och vara enkelt för dig som kund. En takläggare ska ta hela ansvaret och sköta allt arbete och projektledning åt dig.

Offerter ska vara skriftliga och tydligt visa vad som ingår och vilket ansvar din takläggare har. Allt det här får du med oss på Svea montage, samt ett tak av hög kvalitet som håller vad vi lovat.

Ett tak från Svea montage är mer än vad ögat kan se

Vi är proffs på att bygga tak. Våra skickliga hantverkare förvaltar det kunnande i sitt arbete och vet vad som krävs för att ett tak ska vara säkert och hållbart både idag och imorgon. Du kan känna dig trygg med att vi tillsammans höjer värdet på ditt hus efter takbytet.

Detaljer som ökar värdet på ditt tak och hus

Ett takbyte ökar värdet på ditt hus. Och extra mycket om detaljerna är på plats. Ett tak ska hålla i nästan 50 år så att ta genvägar kommer påverka livslängden och kvalitén. Därför är vi extra noga med plåtdetaljer, taksäkerhet och vattenavrinning samt säkerhetsdetaljer. Enligt lag ska vissa tak ha takstegar, takbryggor, snörasskydd och regnvattensystem. Det här är viktiga detaljer som vi alltid löser åt dig så att du inte ska behöva tänka på det själv.

Gör offertförfrågan online

Lägga tak med Svea montage så får du:

En takläggare som bryr sig och tar ansvar

Våra tak byggs av svenskt takmaterial, anpassat för nordiska förhållanden. Vi är seriösa takläggare som inte tar genvägar så att det kan försäkras. Ditt tak är lika viktigt för oss, som för dig då vi arbetar långsiktigt och strävar efter att alltid ha nöjda kunder.

Fasta offerter och rotavdrag utan oväntade överraskningar

Vi lyssnar på dig. Svea Montage är ett serviceföretag och du som kund ska kunna lita på oss och känna dig trygg när du ska lägga tak. Därför ger vi alltid ett fast pris som bygger på de bygg- och arbetsmiljöregler som gäller. Dessutom räknar vi rätt på ditt rotavdrag så att du inte får oväntade överraskningar från Skatteverket.

Gör offertförfrågan online

Utbildade takläggare som följer regelverk

Våra takläggare är utbildade i hur benders tak ska läggas och jobbar i team. Du får ett team som utför hela arbetet med ditt tak och en egen kontaktperson. Våra tak byggs enligt gällande bygg- och arbetsmiljöregler och vi tar fullt ansvar för takläggarnas säkerhet. Godkända ställningar, säkerhetslinor och sladdlösa maskiner. Kort sagt, ansvaret är vårt om något skulle hända – inte ditt. Och det får du skriftligt i offerten.

Tidplaner som hålls

Tidplaner följs, våra takläggare är väl förberedda och har alltid ett trevligt bemötande och kan svara på dina frågor. Vi är på plats när vi lovar och avslutar takläggning i tid. Allt takmaterialet levereras dessutom i god tid innan ditt tak börjar byggas.

Vi återvinner enligt norm

Vi städar och återvinner efter bygget. När våra takläggare är klara städar de alltid upp efter sig och använder en container. Containern finns på plats redan vid uppstart så att din tomt ska påverkas så lite som möjligt av bygget. Vi kör sedan allt material till närmaste återvinningscentral där det återvinns enligt gällande normer. Lägga om tak ska vara enkelt.

Gör offertförfrågan online

Våra takprodukter

Betongtak

Vi bygger ofta betongtak och erbjuder svensktillverkade betongpannor i flera kulörer och ytbehandlingar. Betongpannor är mer exakta is in form än tegel och ger ett tätare tak. De är också betydligt tjockare, vilket gör dem mer hållbara. Vi erbjuder en- eller tvåkupiga betongpannor.

Lertak

Tegel är det mest klassiska takmaterialet med lång livslängd. Ett tak av tegel har förmågan att både ta upp och släppa ifrån sig fukt. Tegel ger en matt, vacker yta med skarpa övergångar mellan pannorna och finns i en- eller tvåkupigt oglaserat tegel.

Plåttak

Plåttak ger dit tak en tunn snygg profil och lång livslängd. Plåttak är lätta och kräver inte en lika kraftig takkonstruktion som exempelvis betong. Svea montage erbjuder plåttak i ett flertal utföranden och färger, exempelvis klassisk pannplåt, korrugerad plåt och plåt som efterliknar takpannor.

Vad kostar det att byta tak?

Vi erbjuder alltid kostnadsfri besiktning och hembesök, där vi kommer förbi ert hus, inspekterar ert tak och diskuterar hur ni ser på ert takbyte. Kontakta oss via kontaktformuläret så återkommer vi till er för att boka en tid!

Kontakta oss